Woonhuisverzekering

De Woonhuisverzekering verzekert u tegen schade die ontstaat aan uw woonhuis als gevolg van brand, ontploffing, kortsluiting, storm, diefstal/inbraak, blikseminslag, luchtvaartuigen, diverse vormen van waterschade en aanrijding. Naast het woonhuis zelf zijn ook schuren, bijgebouwen, schuttingen e.d. verzekerd, alsmede (tegen minder gevaren) tuinaanleg.

Om te voorkomen dat u onderverzekerd bent raden wij u aan om de herbouwwaardemeter in te vullen.

 

​​​

VSP Online

Al onze klanten hebben de mogelijkheid om hun polissen en de daarbij behorende informatie online in te zien. U kunt dus altijd en overal zien hoe u bent verzekerd.

Meld u aan!

                            ​

Kwaliteit

Met de jarenlange ervaring op het gebied van de woonhuisverzekering, is VSP in staat u de best passende verzekering te leveren en u daarnaast ook altijd van dienst te zijn met kwalitatief hoogwaardige service.

 

Productwijzers en verzekeringskaarten

Wij vinden het belangrijk dat u in één oogopslag de belangrijkste kenmerken van een verzekering ziet. Wat is wel en wat is niet verzekerd? Wat wordt er vergoed? Wat zijn de belangrijkste uitsluitingen? De antwoorden op deze vragen staan op de verzekeringskaart. Wij hebben daarnaast nog productwijzers voor de verzekeraars die nog geen verzekeringskaarten beschikbaar hebben.