Reisverzekering

Tijdens uw droomreis of vakantie zal het maar gebeuren: In een land waar een taal wordt gesproken die u niet spreekt of verstaat wordt u bestolen of krijgt u een ongeval. Op dat moment is een betrouwbare reisverzekering uw beste reisgenoot en absoluut noodzakelijk.

De verzekering bestaat doorgaans uit een combinatie van een reisbagage- en ongevallen-verzekering, aangevuld met dekking voor medische hulp bij acuut optredende ziekte, extra reiskosten en kosten van langer verblijf ten gevolge van ongeval of ziekte, kosten van vervoer van het stoffelijk overschot van de verzekerde bij overlijden door ongeval of ziekte en soms de kosten van overkomst in geval van plotselinge ernstige ziekte of overlijden van een naaste bloed- of aanverwant. Geld kan als extra worden meeverzekerd, evenals wintersport en onderwatersport. De verzekering kan per reis worden afgesloten, maar steeds vaker wordt gekozen voor een doorlopende verzekering.

VSP helpt u om de juiste beslissing te nemen en de verzekeringsvorm te kiezen die het beste bij u of uw manier van reizen past.

​​​​

VSP Online

Al onze klanten hebben de mogelijkheid om hun polissen en de daarbij behorende informatie online in te zien. U kunt dus altijd en overal zien hoe u bent verzekerd.

                             Meld u aan!

Kwaliteit

Met de jarenlange ervaring op het gebied van de reisverzekeringen, is VSP in staat u de best passende verzekering te leveren en u daarnaast ook altijd van dienst te zijn met kwalitatief hoogwaardige service.

 

Productwijzers en verzekeringskaarten

Wij vinden het belangrijk dat u in één oogopslag de belangrijkste kenmerken van een verzekering ziet. Wat is wel en wat is niet verzekerd? Wat wordt er vergoed? Wat zijn de belangrijkste uitsluitingen? De antwoorden op deze vragen staan op de verzekeringskaart. Wij hebben daarnaast nog productwijzers voor de verzekeraars die nog geen verzekeringskaarten beschikbaar hebben.