Rechtsbijstandverzekering

De meest complete dekking voor particuliere risico's. Onze relaties zijn met deze verzekering zeker van goede juridische hulp bij vrijwel elk geschil dat een particulier kan overkomen.

Waarom verzekeren?

Terwijl u in mistig weer voor een rood stoplicht staat te wachten wordt u in volle vaart van achteren aangereden. De veroorzaker van de schade beweert dat het licht al op groen stond. Behalve een auto die total loss is, heeft u nog steeds pijn aan uw nek.

Bij het bedrijf waar u werkt komt een nieuwe directeur, die de zaken heel anders aanpakt. Hierdoor komt uw baan op de tocht te staan.

U heeft een was & droogcombinatie gekocht, die thuis gebutst en vol krassen uit de doos komt.

De gemeente besluit om van dat parkje voor uw huis toch maar een parkeergarage te maken.

U meldt zich met een sportblessure bij de EHBO, die over het hoofd ziet dat uw enkel niet alleen verzwikt was maar ook gebroken. U heeft er nu nog last van.

Met onze rechtsbijstand verzekering voor particulieren bent u verzekerd van goede juridische hulp bij dit soort vervelende en soms ingrijpende geschillen.

 

​​​

VSP Online

Al onze klanten hebben de mogelijkheid om hun polissen en de daarbij behorende informatie online in te zien. U kunt dus altijd en overal zien hoe u bent verzekerd.

                              ​Meld u aan!

Rechtsbijstand in meerdere vormen met diverse opties

Laat u door ons vrijblijvend informeren en adviseren over de keuzemogelijkheden die variëren van een zeer uitgebreide Rechtsbijstandverzekering voor uw gezin tot bijvoorbeeld een beperkte dekking voor alléén uw personenauto. Of een gezinsdekking voor alle verkeersrisico’s. U bepaalt welke dekking het beste past bij uw situatie en wat u daarvoor kunt en wilt betalen. Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken.

 

Productwijzers en verzekeringskaarten

Wij vinden het belangrijk dat u in één oogopslag de belangrijkste kenmerken van een verzekering ziet. Wat is wel en wat is niet verzekerd? Wat wordt er vergoed? Wat zijn de belangrijkste uitsluitingen? De antwoorden op deze vragen staan op de verzekeringskaart. Wij hebben daarnaast nog productwijzers voor de verzekeraars die nog geen verzekeringskaarten beschikbaar hebben.