Inboedelverzekering

Een inboedelverzekering verzekert “huisraad”, ook wel omschreven als alle roerende zaken in uw woning die tot uw particuliere huishouding behoren. Deze verzekering biedt bescherming tegen risico's als brand, ontploffing, blikseminslag, inbraak, diefstal, storm, luchtvaartuigen, waterschade, aanrijding en vaak nog veel meer, mede afhankelijk van de gekozen dekking.

 

Meestal is er sprake van een Extra Uitgebreide dekking (de meest voorkomende standaard dekking) of een zgn. Alle van buiten komende onheilendekking, ook wel All Risks genoemd.

 

Heel belangrijk is de juiste waardevaststelling van uw inboedel. Als u de inboedel tegen een te lage waarde verzekert (onderverzekering), kan dit ongewenste gevolgen hebben op het moment dat er daadwerkelijk schade is. Daarom raadt VSP aan de inboedelwaardemeter in te vullen zodat u tegen onderverzekering beschermd bent.

​​​​

VSP Online

Al onze klanten hebben de mogelijkheid om hun polissen en de daarbij behorende informatie online in te zien. U kunt dus altijd en overal zien hoe u bent verzekerd.

Meld u aan!!

Kwaliteit

Met de jarenlange ervaring op het gebied van inboedelverzekering, is VSP in staat u de best passende verzekering te leveren en u daarnaast ook altijd van dienst te zijn met kwalitatief hoogwaardige service.

 

Productwijzers en verzekeringskaarten

Wij vinden het belangrijk dat u in één oogopslag de belangrijkste kenmerken van een verzekering ziet. Wat is wel en wat is niet verzekerd? Wat wordt er vergoed? Wat zijn de belangrijkste uitsluitingen? De antwoorden op deze vragen staan op de verzekeringskaart. Wij hebben daarnaast nog productwijzers voor de verzekeraars die nog geen verzekeringskaarten beschikbaar hebben.