Auto- en motorverzekering

Hoe oud of nieuw uw auto of motor ook is, een goede verzekering is erg belangrijk. Uw kostbare bezit verdient een verzekering zonder verrassingen. En voor zo'n verzekering wilt u vanzelfsprekend niet te veel betalen.

Voor de auto- of motorverzekering kunt u kiezen uit meerdere dekkingsvormen:

Naast de wettelijk verplichte Aansprakelijkheidsverzekering (WA) kunt u afhankelijk van wat in uw situatie verstandig dan wel wenselijk is, denken aan o.a. Beperkt of Mini-Casco, Volledig Casco (All Risks), Ongevallen In- c.q. opzittenden, Rechtsbijstand, Verhaalsbijstand (is een beperkte vorm van Rechtsbijstand) en een Schade Verzekering In- c.q. opzittenden.

U kiest dus de verzekering die het beste bij u, uw auto of motor en uw budget past, waarbij wij u graag helpen de juiste keuze te maken.

Heeft u een schade? Dan kunt u deze direct melden via Mobielschademelden.nl en via Schade melden. Wij kunnen dan gelijk voor u aan de slag. Een Europeesch schadeformulier kunt u hier direct downloaden. U kunt natuurlijk ook een schadeformulier aanvragen dat u per post wordt gezonden via Direct contact. Let erop dat het van belang is dat u een schade altijd zo spoedig mogelijk bij ons meldt.

 

​ ​​​​

Waarborgfonds

Het kan iedereen overkomen: u wordt aangereden door een motorvoertuig dat onbekend is (omdat de dader is doorgereden) of onverzekerd is. Of dader reed bij het ongeval in een gestolen voertuig. Dan draait u op voor de schade. Maar in een aantal gevallen biedt het Waarborgfonds Motorverkeer uitkomst.

Digitaal melden

Brochure 

Kwaliteit

Met de jarenlange ervaring op het gebied van de autoverzekering, is VSP in staat u de best passende verzekering te leveren en u daarnaast ook altijd van dienst te zijn met kwalitatief hoogwaardige service.

Productwijzers en verzekeringskaarten

Wij vinden het belangrijk dat u in één oogopslag de belangrijkste kenmerken van een verzekering ziet. Wat is wel en wat is niet verzekerd? Wat wordt er vergoed? Wat zijn de belangrijkste uitsluitingen? De antwoorden op deze vragen staan op de verzekeringskaart. Wij hebben daarnaast nog productwijzers voor de verzekeraars die nog geen verzekeringskaarten beschikbaar hebben.