Aansprakelijkheidsverzekering

Met een particuliere aansprakelijkheidsverzekering verzekert u zich voor het geval u aansprakelijk wordt gesteld voor schade die u, uw gezinsleden of uw huisdieren aan anderen toebrengen.

En een ongeluk zit in een klein hoekje, toch? Want stel dat uw zoon een bal door de ruit van de buurman schiet, of u fietst per ongeluk tegen een auto op. Deze schade kan oplopen tot behoorlijke bedragen, zeker in het geval dat iemand ernstig letsel oploopt of invalide wordt.

VSP adviseert u over de beste en goedkoopste aansprakelijkheidsverzekering voor u en uw gezin.

 

 

​​ ​​​​​​

VSP Online

 

Al onze klanten hebben de mogelijkheid om hun polissen en de daarbij behorende informatie online in te zien. U kunt dus altijd en overal zien hoe u bent verzekerd

 Kwaliteit

Met de jarenlange ervaring op het gebied van de aansprakelijkheidsverzekering, is VSP in staat u de best passende verzekering te leveren en u daarnaast ook altijd van dienst te zijn met kwalitatief hoogwaardige service.

 

Productwijzers en verzekeringskaarten

Wij vinden het belangrijk dat u in één oogopslag de belangrijkste kenmerken van een verzekering ziet. Wat is wel en wat is niet verzekerd? Wat wordt er vergoed? Wat zijn de belangrijkste uitsluitingen? De antwoorden op deze vragen staan op de verzekeringskaart. Wij hebben daarnaast nog productwijzers voor de verzekeraars die nog geen verzekeringskaarten beschikbaar hebben.