Over VSP

Over VSP

 

VSP is een veelzijdig assurantiebemiddelingsbedrijf. De historie gaat terug tot aan het begin van de vorige eeuw waarbij vanaf aanvang de aandacht altijd op de kernactiviteit assurantiƫn heeft gelegen. VSP heeft vestigingen in Alphen aan den Rijn en Oud-Beijerland.

Naast volmachten van diverse verzekeraars zijn er agentschappen van de meeste provinciaal werkende verzekeringsmaatschappijen.

Samenwerking volmachtbedrijf

Wij werken samen met VSP Volmachten B.V. Zij hebben van een groot aantal verzekeringsmaatschappijen een volmacht verkregen om voor rekening en risico van deze verzekeraars offertes uit te brengen, verzekeringen te accepteren en muteren, de polisadministratie te voeren, de schadebehandeling en de in- en excasso te verzorgen.
 
Wat betekent dit voor u?
Wij werken als een onafhankelijk selectieve bemiddelaar. Dit betekent dat wij volledig vrij zijn om te bepalen met welke verzekeraars wij samenwerken, maar binnen deze vrijheid bepaalde keuzes maken. In eerste instantie zullen wij uw verzekeringen proberen onder te brengen bij VSP Volmachten B.V.. Als blijkt dat de verzekeringsproducten van hen niet passend of niet mogelijk zijn, zullen wij alternatieven onderzoeken en eventueel aanbieden.
 
Door de intensieve samenwerking en de korte lijnen met VSP Volmachten B.V. zijn wij in staat om maatwerk te leveren aan onze klanten tegen een goede prijs/kwaliteitverhouding.