Dienstverlenings document

 

Dienstverleningsdocument

 

Graag stellen wij u voor aan onze organisatie. Wij zijn zeer verheugd dat u overweegt uw belangen op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten door ons kantoor te laten behartigen.

Wij beseffen als geen ander dat het kiezen van een financiële dienstverlener een belangrijke aangelegenheid is. Een keuze waarbij u zekerheid wilt hebben dat u het juiste besluit neemt.

Ook is het ons duidelijk, dat veel consumenten eigenlijk willen weten hoe ze de verschillende financiële dienstverleners kunnen vergelijken. Hoe ze juist de adviseur kunnen kiezen die het beste aansluit bij hun wensen en omstandigheden.

Dat is niet zo verwonderlijk, want eerlijk gezegd gebeurt veel van ons werk buiten uw gezichtsveld. En kunt u dus moeilijk de verschillen in aanpak en degelijkheid beoordelen. En misschien weet u eigenlijk helemaal niet wat wij precies iedere dag voor u doen, wanneer wij zeggen dat wij uw belangen behartigen.
 
Vandaar dat wij voor onze (nieuwe) relaties dienstverleningsdocumenten beschikbaar hebben waarin wij een overzicht geven van de wijze waarop ons kantoor werkt en wat wij precies voor u doen. U kunt zo nog beter beoordelen of wij u van dienst kunnen zijn op een wijze die u past. Wij hopen van harte dat deze kennismaking u bevalt. En als u verdere vragen heeft, aarzelt u dan niet contact met ons op te nemen.
 
 
 
 

 

Wij zijn u graag van dienst!
 

Met vriendelijke groet,

VSP BV