Nieuwsbericht

Als ze maar zullen betalen!?

Hoewel de premies van kredietverzekeringen in de afgelopen periode zijn gestegen, besluiten juist nu veel ondernemers om zo’n verzekering af te sluiten.

Geplaatst op 24 februari 2009

Door de economische omstandigheden waarin Nederland zich momenteel bevindt, is de kans gestegen dat u te maken krijgt met debiteuren die slecht of helemaal niet betalen. En om u zelf van financiële problemen te vrijwaren, kan een kredietverzekering extra zekerheid bieden. U wilt graag uw klanten van dienst zijn, maar u wilt ook graag dat u op de betaling van de factuur kunt rekenen.

Een kredietverzekeraar stelt zich niet alleen garant voor (een gedeelte van) het factuurbedrag, in veel gevallen is het ook mogelijk om voorafgaand aan het contract met uw klant diens kredietwaardigheid te controleren. Dat zegt uiteraard niet alles over de stabiliteit van het bedrijf, maar het geeft u wel een goede indicatie in deze onzekere tijden.

Als specialist in bedrijfszekerheid zijn wij u hierbij graag van dienst. We geven u een goed advies over de voordelen en voorwaarden en we selecteren voor u ook de aanbieder met het product dat het beste bij u past. Neemt u daarvoor contact met ons op.